lauantai 26. syyskuuta 2015

México, siempre en nuestros corazones

                                   Välioven tuunaus
Olen pienestä pitäen ollut heikkona kaikenlaisiin koristeellisiin oviin, mutta kerrostalossa ei valitettavasti voi ulko-ovelle tehdä kovinkaan radikaaleja muutoksia. Onneksi se mitä tapahtuu ulko-oven takana, onkin jo ihan toinen juttu. Tässä todisteena meksikolaistyylinen viritelmä.  :)

Mökkirempasta jäi monenlaista maalia, joten tähän projektiin minun ei tarvinut hankkia mitään. Pesin oven huolella maalarinpesulla, maalasin Otexin tartuntamaalilla ja sitten vielä valkoisella Helmi kalustemaalilla. 
Sen jälkeen teippasin maalarinteipillä "laattakuviot", ja maalasin päälle turkoosilla. Teippauksia tehdessä laitoin ne täysin silmämääräisesti, mutta jos jämptiä haluaa niin kannattaa mittailla.Teipit kannattaa poistaa ennen kuin maali kuivuu jotta lähtevät helposti.


                         Tässä kohtaa teippaus on poistettu.

Kätköissäni oli sabluuna jolla töpöttelin valkoisia "kaakelikuvioita", sekä tummemmalla turkoosilla askartelumaalilla rosoa ja syvyyttä jotta pinta olisi elävämmän näköinen.Lopuksi huiskin vielä valkoistakin superlonin palalla sinne tänne elävyyttä tuomaan. 
Tällainen siitä sitten tuli. Olemme kovin tyytyväisiä uuteen oveemme, joka toivottaa iloisesti tervetulleeksi jokaisen. :)

Mukavaa syksyistä viikonloppua kaikille. Rakastakaa toisianne. :) 
Piis! <3Ei kommentteja: