keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Maailman nopein fixaus.

Maalaamalla saa huonekaluista tosi nopsasti tosi erilaisen näköisiä. Viime viikonloppuna maalasin lipaston ja kaksi eriskummallista kaappia, sekä entiset sermit / nykyisen sängynpäädyn.

Sain jälleen kerran Facebookin ilmaisryhmän kautta tällaisen lipaston joka todellisuudessa kuuluu siihen huonekaluryhmään joka olisi ollut viisainta jättää valmistamatta. Laadultaan yhtä hyvää jälkeä saa kun laittaa purkan sekaan purua ja päällystää sen kontaktimuovilla, eli ö-luokan lastulevyä z-luokan muovipinnoitteella. Noh, laitoin sen kuitenkin siivompaan kuntoon vaikkei tällä pitkää oleskelulupaa meidän huushollissa tule olemaan.




Maalaukseen käytin Honkkarin kalustemaalia, 12€/litra, ja vaihdoin kasarivetimet mustiin, jotka minulla oli entuudestaan ehtymättömässä varastossani (vaatehuone). 
Tällainen siitä sitten tuli:



Toinen samantapainen projekti oli nämä kummalliset, entiset koulun seinäkaapit joiden siis alunperin on tarkoitus avautua alhaalta ylös (jälleen kiitos Mari ja FB:n annetaan ilmaiseksi!). Tein niistä yöpöytäkaapit.





Ystäväni Giulia antoi minulle kolme kpl sermejä joista oli kissat verottaneet taustakankaat. Kongon Kuljetus Oy pakkasi ne Kaalimadon (vihreä Volkkarini) kyytiin, matka itsessään oli historiallinen, mukana oli myös kolmen huushollin ruoat ja tosiaan naapurin kongolainen rouva joka istui takana tuhannen mytyssä kassien ja sermien seassa, tämä Kongon Kuljetus Oy-nimike olikin hänen näkemyksensä. :D



 Tällaisia sermin paloja oli kokonaisuudessaan yhdeksän, joista liitin toisiinsa neljä. Kalustemaalia pintaan ja sängyn päätyyn, ja se on hänes. Voipi olla että ajan kanssa laitan taustaan jonkun villin kankaankin.



 Siinä on paikallansa sekä yöpöytäkaapit että pääty. Maalia jäi vielä yli puolet joten kokonaishinnaksi kaikelle tuli n. 6€. Puhumattakaan kuinka hulvattomia kokemuksia matkalla tuli! :D








Ei kommentteja: